Per 1 mei: Wendy als sociaal beheerder van ’t Aahoes Aadorp. Begin februari deelden we op onze Facebook-pagina de oproep voor de functie van sociaal beheerder. Waar het dagelijks bestuur (Arjan Gerrits, Bram Reinders, Marloes Gruil-Kottier en Saskia Niens) kijkt naar een financieel gezonde, toegankelijk en actief dorpshuis voor nu maar ook voor de toekomst (bijvoorbeeld als onderdeel van het Kanaalfront), is de sociaal beheerder het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers, verenigingen, vrijwilligers en werkgroepen van en rondom ‘t Aahoes.

Klein onderhoud van het pand, inkoop en voorbereiding van het dorpshuis op o.a. evenementen behoren tot het veelzijdige takenpakket. Na meerdere gesprekken kunnen we melden dat deze vacature per 1 mei vervuld zal worden door Wendy Gerrits – Grotegoed. Zij is inmiddels al jaren vaste vrijwilliger binnen het dorpshuis en vervult al de eerder genoemde taken.

Voor ons niet meer dan een logische stap en we zijn blij dat deze taken goed bewaakt worden. Heb je vragen over de functie of wil je in rechtstreeks contact met Wendy? Dat kan via aahoesaadorp@gmail.com

Meer info?

2024 juli

Week 1

ma 1
di 2
wo 3
do 4
vr 5
za 6
zo 7
ma 8
di 9
wo 10
do 11
vr 12
za 13
zo 14
ma 15
di 16
wo 17
do 18
vr 19
za 20
zo 21
ma 22
di 23
wo 24
do 25
vr 26
za 27
zo 28
ma 29
di 30
wo 31
do 1
vr 2
za 3
zo 4

Leave A Comment